SPM 2016 (untuk tingkatan 5) SPM 2017 (untuk tingkatan 4)

BENGKEL SEJARAH SPM 2016; 21 OKTOBER 2016. PELAJAR SPM SILA HADIR KE SEKOLAH. PENERANGAN KERTAS 1, 2 & 3 AKAN DIADAKAN. EDARAN KERTAS 3 JUGA DIEDARKAN BERSAMA SET tRIAL 1 & 2. 1. Lihat tajuk SPM 2016 (tingkatan 5 2016) terdapat tajuk ulangkaji untuk Percubaan SPM 2016. 2.Lihat juga tajuk untuk bacaan Peta Minda, Modul interaktif, nota dan latihan. (label SPM 2016)

Followers

Sunday, May 10, 2009

Soalan Projek Kerja Kursus.

1.pelan pembinaan Masjid kampung Laut? Soalan-soalan begini, sukar untuk cikgu jawab, jangankan pembinaannya, lokasipun tidak diketahui.Jadi, cikgu rasa, ada baiknya murid melakukan kajian bagi bangunan yang mempunyai bahan.

2.pelan Central Market, sila semak ke link to Istanabudaya /central market, anda akan menjumpai pelan bangunannya.

16 comments:

Anonymous said...

Cikgu hendak cari bahan untuk Khoo Kongsi di Penang. Boleh berithau saya mana boleh dapat bahan?

Anonymous said...

Hi, cikgu, di mana boleh dapat bahan untuk Khoo Kongsi di Penang?

pn noor arbaiah said...

boleh cuuba googles, and type kongsi Khoo, atau ke perpustakaan awam dan tanya officer bagaimana boleh dapatkan bahan.cuba n anda buat tajuk yang lebih mudah untuk dapatkan bahan, contohnya usm. atau penang free school penang. cikgu percaya lebih banyak bahan yang ada.

puan noor arbaiah

Wen said...

Cikgu, mana boleh cari maklumat Labuan Chimmey Point??

Anonymous said...

cikgu, apakah cara pembinaan stesen keretapi kuala lumpur?

Anonymous said...

salam cikgu..saya x jumpa pun pelan yg cikgu ckp tu..
di mana ye ?

Anonymous said...

mcm mana nk buat tentang cara pembinaan dan hiasan dalaman stadium merdeka?????

Anonymous said...

cikgu,mcm mana nk buat asal usul stadium merdeka??tolong sy secpt mgkin.tq

Anonymous said...

cikgu,
apakah cara pembinaan bangunan sultan abdul samad?
saya sudah cari semua laman web and buku rujukan, tak ade pun...
macam mana nak buat?

Anonymous said...

cikgu, pasar seni tu dikira sebagai bangunan bersejarah ke? x tertulis kat mana2 pun? dari segi apa ia bersejarah

Anonymous said...

hi, cikgu, di mana saya boleh dapatkan bahan untuk banggunan sultan Abdul Samad (peta, lakaran, gambar)

Anonymous said...

http://www.centralmarket.com.my/tour/centralmarkettour.html

pelan dia yang ni ke? kalau x, yang mana satu? tolong reply. tarikh hntr saya 7 hari je lagi

Anonymous said...

Cikgu,dimanakah saya boleh mendapat maklumat tentang keistimewaan Memorial Tun Hussein Onn?

Anonymous said...

ckgu, ape pencapaian dan kepentingan bangunan sultan abdul samad

Anonymous said...

Hi Cikgu, boleh saya tahu di mana boleh cari pelan bangunan carcosa seri negara? thx

-Anonymous 'A'-

Anonymous said...

http://www.scribd.com/doc/11956876/Full-Report-Final-limfeihui

PELAN PASAR SENI :)